26 August 2016

MITEN MENI NOIN NIINKUN OMASTA MIELESTÄ?

Ihanaa perjantaita  Nyt on toinen kokonainen kouluviikko taputeltuna. Nopeesti hujahti tääkin viikko mahtavien ihmisten kanssa. Blogin kirjoittelu on vähän jäänyt, kun päivät on venynyt aika pitkiksi. Koitan nyt taas tässä lähi aikoina päästä takaisin parempaan postausrytmiin. Kesä alkaa åikku hiljaa olemaan jo takana päin ja siksi oli mun mielestä hyvä aika katsastaa miten meni bucket listin toteuttaminen.

♥ Leivo mustikkapiirakka itsepoimituista tuoreista mustikoista - Tulihan se kerran leipastua piirakka tuoreista mustikoista ja herkullistahan siitä tuli.

Pelaa tennistä - Tarkotuksena oli käydä pelaamassa useemmankin kerran, mutta kai se lasketaan jos kerran kävi vähän palloo lyömässä ja pelailemassa.

Lue vähintään yksi kirja loman aikana - En yleensä siis lue kirjoja, mutta yhden kirjan sain luettua alusta loppuun tänä kesänä. Toistakin kirjaa aloitin. Se tosin on vieläkin kesken.

Käy joillakin festareilla tai keikalla - Blockfest 2016 oli kova!

Pidä huoli ettet pala auringossa - Rasvaus tuotti tuloksensa ja vältyin punottavalta palaneelta iholta.

IMG_8125

Hyppää hyppytornista järveen - Tästä mä nautin, vaikka eka hyppykerta vaati hieman aikaa. Sen jälkeen vaan juosten nopeasti uudestaan.

Tee/kokeile jotain sellaista mitä et ole ikinä ennen tehnyt - Sup-lautailua ja squashia tuli kokeiltua ekaa kertaa tänä kesänä ja tykästyin kyllä molempiin lajeihin erityisen paljon.

♥ Nuku yö teltassa kaverin kanssa - Oltiin suunniteltu tätä yhden kaverin kanssa, mutta suomen kesä yllätti sateella ja suunnitelmat meni uusiksi.

Pidä huolta kunnosta ja treenaa säännöllisesti - Maltalla ei kauheesti tullut treenattua, mutta muuten kesällä treeniputki oli hyvä ja treenit oli kivan monipuolisia.

Testaa erilaisia kesäisiä herkkureseptejä - Muutaman erilaisen reseptin joukosta kyllä vesimeloni-pizza(jonka reseptin löydät täältä) nousi selkeesti suosikiksi.


Watermelon_pizza

Lähde extempore pyöräreissulle - Kaatosateesta huolimatta hypättiin kaverin kanssa pyörän satulaan ja lähdettiin pyöräilemään kotipaikkakunnalla. Sade onneksi loppui puolessa välissä, mutta kerettiin silti kastumaan ihan mukavasti. 

Käy kuutamouinnilla - Voisiko olla täydellisempää iltaa kuin kuutamossa välimereen hyppiminen  ja siellä uiminen uusien norjalaisten tuttavuuksien kanssa kaupungin valojen heijastuessa merestä?

♥ Toteuta pitkäaikainen unelma ja ui delfiinien kanssa! - Tää unelma oli jo niin lähellä toteutumista. Aika oli jo varattu valmiiksi, mutta delfiini meni saamaan poikasen eikä uimista pystytty järjestämään. Vähän harmittaa.

♥ Järjestä picnic tai useampikin - Helsingissä käytiin Stockalta hakemassa eväät ja suunnattii Espalle picnicille juhannuksen jälkeen.

Vietä paljon aikaa rannalla sekä vedessä - Ihan kiitettävän paljon kerkesin rannalle ja uimaan sekä Suomessa että Maltalla.


IMG_6442
Veneile - Muutamaan kertaan oltiin veneellä liikkeessä Maltalla ja Suomen puolella tuli pari kertaa soudeltua soutuveneellä. Itse asiassa tänä viikonlopppuna tulee veneiltyä vielä vähän lisää, jee!

Ihastele auringonlaskua rannalla - Sunset by the seaside Ystäviä, kaunis merimaisema auringon laskiessa, musiikkia ja pientä naposteltavaa niin kyllä kelpaa.
♥ Käy huvipuistossa - Maltan pieni, mutta sitäkin hurjempi huvipuisto. Parissa laitteessa käytyä olin kerennyt kiljumaan kurkun aivan kiitettävän kipeäksi.

Kuvaa mahdollisimman paljon, jotta voit loman lopussa tehdä kuvakoosteen tästä kesästä - Kuvia todellakin riittää sen verran, että kone muistuttelee vähän väliä täydestä käynnistylevystä.
Nauti joka hetkestä ja tee kesästä ikimuistoinen - Done. Kesä 2016 oli kokonaisuudessaan huippu ja täynnä kaikkea uutta & jännittävää. Kielimatka kruunasi koko paketin ja teki tästä kesästä kyllä enemmän kuin ikimuistoisen! Kiitos kaikille 

IMG_6994
Kiinnostaisko teitä nähdä myös jonkinlainen kuvapostaus tän kesän kuvista? 
- Viivi 

6 comments :

  1. Aivan ihana postaus ja kiinnostaa ehdottomasti nähdä jonkinnäköinen kuvapostaus sun kesästä! :)

    http://jeannays.blogspot.fi/

    ReplyDelete
    Replies
    1. No voi kiitos ihana! Ja tottahan toki teen jonkin koosteen, jos kiinnostaa <3

      Delete
  2. Hyvä postaus ja ehdottamasti kuvia :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jee kiitoos! Eikun sitten vaan kokoomaan kuvia :)

      Delete
  3. Siis herttinen sä oot saanu toteutettua paljon! :D<3 Ei mulla ihan onnannu.. Tosi kiva postaus!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitti Julia! Joo itekkin yllätyin ja olin aika ylpee, kun jäi vaan pari suorittamatta! Noh ehkä ens kesänä :D

      Delete