26 November 2015

THURSDAY GREETINGS

Heippa !
Vielä tässä viikonlopputavaroiden pakkaamisen ohella halusin tulla julkaisemaan postauksen, joka on nyt odottanut julkaisua valmiina pari päivää. Halusin jakaa pitkästä aikaa koosteen puhelimella räpsityistä kuvista.

phonepics

1. Raikkaassa säässä kävelemässä kouluun alkuviikosta, kun vielä oli lumet maassa. 2. Musantunnilla pianoa soittelemassa. 3. Äikäntunnilla kirjoittelin kirjoitelmaa, jonka aiheena oli 'Peruskoulu loppuu ja elämä alkaa'. 4. Tähän kollaasiin vielä vähän vanhempi kuva TET-viikolta.

Phonepics4

1. Isänpäivää edeltävänä päivänä oltiin perinteen mukaisesti kattomassa kokok perheen ja vaarin kanssa Karjala Turnausta. 2. Syyslomalla virossa tuli testattua hotellimme salia, joka oli aivan mahtava. Haluisin niin kovasti sinne uudestaan treenaamaan. 3. Pyhäinpäivänä käytiin sytyttämässä rakkaalle ukille kynttillä 

Phonepics3

1. Tän kollaasin kuvat on otettu jo alkusyksystä ja ekassa kuva on viimeisiä kuvia vanhoilla hiuksilla 2. Kavereiden kanssa kahvilla mun lempi kahvilassa! 3. Auringonlaskut on vaan niin kauniita, katsokaa nyt tätäkin. 4. Shoppailessa bongasin H&M:n lastenosastolta nämä suloiset kissankorvat, joiden kanssa oli pakko ottaa kuva.

phonepics2

Ja sitten ruokakuvia! 1. Maistoin Hesburgerin smoothiebaarista ananas-kookossmoothieta, joka oli todella hyvää. 2. Parin viikon takainen treenin jälkeinen ruoka. Lohi maistui niin hyvälle. 3. Viime sunnuntaina shoppaile nälkä pääsi yllättämään, joten suunnattii kahville sekä syömään Ciao! Caffee nimiseen kahvilaan. Salaatti oli herkullista ja Vanilja Chai Lattea kerkesinkin jo ylistää edellisessä postauksessa. 4. Tämä Yosa:n vaniljanmakuinen kaurajogurtti oli mulle uusi tuttavuust ja positiivinen yllätys!

phonepics5

Joulufiilistä! 1. Eksyin we♥it:ssä selailemaan talvisia kuvia ja löysi pari häkellyttävän upeaa kuvaa talvisesta New Yorkista. Nyt oon sitten pari viikkoa haaveillut ensi joulusta nykissä. 2. Piparien leivontaa. Talo tuoksui ihanasti vielä pari päivää tän jälkeenkin joululta. 3. Kaveri oli laittamassa huoneeseensa jouluvaloja, mutta mä keskeytin tän puuhan saadessani idean, että näiden valojen kanssahan voisi saada hienoja kuvia. 4.

Mitä te tykkäätte näistä puhelinkuva-postauksista? Löytyikö suosikki kollaasia?

- Viivi 

8 comments :

  1. Kiva postaus ja ihania kuvia! ♥

    ReplyDelete
  2. oii, olipas kiva postaus !! tämmösiä lisää ;-)

    http://lifestylefortomorrow.blogspot.fi/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiva, jos tykkäsit! Ehdottomasti teen lisää, jos näistä pidetään :)

      Delete
  3. ei vitsi me oltii just isänpäivän kattoo karjalaturnausta olis ollu kiva morjenstaa suoki siel :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oi oi, olis ollu joo kiva törmätä :)

      Delete
  4. Ihania kuvia! :) Toi viimeinen kollaasi on jotenkin tosi tunnelmallinen, se on mun lemppari! ;) ♥

    ReplyDelete
  5. Voi kiitos ihanasta kommetista ♥ Mäkin tykkään siitä!

    ReplyDelete