02 May 2015

APRIL FAVORITES

Heippa taas ♥ Huhtikuu muuttui toukokuuksi, ja eilen vietettiinkin mun synttäreitä. Nyt sitä ollaan taas vuoden vanhempia ja viisaampia. Ohjelmaa, iloa ja naurua riitti. Päivä meni mahtavasti, eikä mikään asia jäänyt harmittamaan. Paitsi tietysti 5-1 häviö jääkiekossa USA:lle. Illalla tottakai keräännyttiin isolla porukalla meille kisakatsomoon tv:n äärelle seuraamaan alkaneita lätkän MM-kisoja. Huomisesta pelistä sitten voitto.

Kun kuukausi kerran vaihtui, tulin näyttämään teille huhtikuun ajalta kertyneitä suosikkeja. Toivottavasti tykkäätte. Ja jos teiltä löytyy blogeistanne viime kuun suosikkeja, niin jättäkää linkkiä ihmeessä alas! 
IMG_4559

Ihan ensimmäisenä löytyy nämä kaksi ihanaista Essien lakkaa sävyistä Mint candy apple & Sparkle on top. Molemmat taisi löytää tiensä mun Essie-kokoelmaan meidän muutaman viikon takaiselta Flamingo-reissulta. Mintun vihreä lakka on niin ihanan keväinen & pirtee. Kun laittaa vielä vähäsen kimaltelevaa lakkaa sen päälle, lopputulos on bueno. 

IMG_4562

Ehdottomasti paras huulirasva ikinä, Baby Lips Dr. Rescue, sävy Just Peachy. Sitä sainkin metsästää pitkään. Osuin vain kauppoihin joissa hyllyt tän kohdalta huusivat tyhjyyttään toinen toisensa jälkeen. Lopulta se kuitenkin löytyi. Huulipunat ja -kiillot ei oo yhtään mun juttu, joten tää tuote on ollut mulle napakymppi!

IMG_4621

Matrix Essentialsin hiuksiin suihkutettava hoitoaine on ollut meidän kylppärin kaapissa jo pidempään, mutta se on jäänyt käyttämättä. Kerran kuitenkin suihkun jälkeen kokeilin tätä kosteisiin hiuksiin ja siitä se jäikin sitten vakituiseen käyttöön. Helpottaa paljon hiusten sähköisyyden kanssa & saa hiukset kauniin kiiltäviksi.

IMG_4598 IMG_4589

En oo varma miksikä näitä kenkiä sanotaan(viisaammat, sivistäkää mua), mutta anyway ne on ollut ehkä mun isoin suosikki huhtikuussa ja jatkaa varmasti pinalla myös tulevinakin aikoina. Sopii niin useiden housujen ja asujen kanssa. Hintaakaan ei ollut kamalan paha, 19,95€. 

IMG_4610 IMG_4606

Ilmojen lämettyä kaivoin kaapista mun ohuemman Niken juoksutakin ja ihastuin siihen entistä enemmän. Takki on päässyt käyttöön niin lenkillä, kuin sen ulkopuolellakin. Pirteä pinkki väri tuo kivan lisän muuten mun aika neutraalin värisiin asuihin. Takki menee myös pieneen tilaan, joten se on kätevä ottaa mukaan joka paikkaan.

IMG_4635

Viimeisenä, mutta ei todellakkaan vähäisimpänä.. tuorepuuro! Oon tehnyt näitä pari kertaa aikasemmin, mutta asuessani tätini luona hän sai mut innostumaan näistä enemmän. Viimeisen viikon aikana söinkin melkein jokainen aamu tuorepuuroa. Puurosta saa tehtyä vaikka joka kerta erimakuisen, se pitää nälän poissa pitkään & on pelastus kiireisiin aamuihin. Haluisitteko tänne reseptipostausta kyseisestä herkusta? 

Minkälaisia suosikkeja teiltä löytyi huhtikuussa? Kertokaa jos löytyy kiinnostusta tuohon tuorepuuron reseptiin! 

-Viivi


18 comments :

  1. Mä katoin just kaupassa tuota Essien mintun väristä lakkaa, koska se sops ihan täydellisesti yhteen mun yo-mekon kanssa! Mulla ei oo vielä yhtään Essien kynsilakkaa, koska en oo raaskinu ostaa.. :/ Niissä olis kyllä niin kivoja värejä ja ne on varmaan tosi laadukkaita! Mä tykkään muuten kans tosta ton sävysestä baby lipsistä! <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mäkin katoin pitkään ennen kuin ostin. Sun täytyis kyllä saada se itelles! :D Hintaahan noilla on, mutta laadukkaitakin ne on. Kivoja värejä niistä löytyy riitämiin, mutta ei niitä usein raaskikkaan ostaa:/

      Delete
  2. Moi liityin lukijaksi :) ja tykkään tosi paljon sun blogin ulkonäöstä ja kuvistasi ! liittyisitkö myös ?http://lifewithjennis.blogspot.fi/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tervetulooo ja kiitos paljon! Täytyypä käydä tsekkaamassa sun blogi:)

      Delete
  3. Kivoja suosikkeja! Essieitä en oo vielä itse testaillut suolaisen hinnan vuoksi mutta ehkä vielä joskus päätyy munkin ostoskoriin :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitti! Aika kovahan hinta kyseisiltä lakoilta löytyy, mutta käytössä sen laadun kyllä huomaan. Ehkä ehkä, toivottavasti pääset testaamaan joskus:)

      Delete
  4. JOOO tuorepuuroresepti ois tosi kiva! :-) ihanan värinen toi mintunvihreä essielakka ja mulla taitaa olla samaiset mustat kengät kuin sulla :D

    http://neeanatalie.blogspot.fi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Noniin kiva, että löytyy kiinnostusta! Postausta siis vain tekemään:)

      Delete
  5. Ihanan värisiä noi kynsilakat, aika perfect *_*

    http://ganbattedesuka.blogspot.fi

    ReplyDelete
  6. Kivoja suosikkeja kaikin kaikkeaan, mutta tuo Essien hilelakka on kaikista suloisin! <3 Ja noita tuon tyyppisiä kenkiä kutsuisin slip-oneiksi :)

    http://justsayinghianne.blogspot.fi/

    ReplyDelete
  7. Kiitos paljon, hehe<3 Jostain oon tainut kuullakin ton nimen, mutta en uskaltanut laittaa sitä kun en ollut aivan varma. Kiitoksia tiedosta:)

    ReplyDelete
  8. Oi ihanan näkösä toi puuro! Tee ihmeessä postaus siitä, ois kiva saada tuo resepti! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eikä pelkästään hyvän näköstä, vaan myös makusta! :D

      Delete
  9. Toi essien mintun värinen lakka on ihan huippu ja ihanan pirtsakka toi takki <3

    ReplyDelete
  10. Kivoja suosikkeja ja ihania kuvia :3 Tuon puuron resepti olisi kiva saada!

    http://minunvalokuvia.blogspot.fi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oi kiitos:3 Eiköhän sellainen tuu, kun kiinnostusta löytyy:)

      Delete