19 April 2015

MATKAKUUMETTA & SMOOTHIEITA

Heippa vaan kaikille ♥ Niin se vaan tääkin viikko meni yhdessä hujauksessa. Luulin, että olis tuntunut paljon pitemmältä, koska takana oli pari lyhyempää kouluviikkoa. Hyvin kuitenkin meni. Aika on vaan mennyt niin hurjan nopeesti, nyt ollaan jo huhtikuun puolivälissä. Pian kasiluokkakin on ohi vaikka vastahan se alkoi. Onhan se kiva että pian on kesä, lomaa ja lämmin, mutta en kuitenkaan halua ajan vain hujahtavan ohi liian nopeaan. Haluun nauttia tiettyjen ihmisten seurasta erityisen paljon kun vielä voi. Ihana kuitenkin, kun aurinko rupee taas paistelemaan ja ilma pikkuhiljaa lämpenee. Ja nyt kun kesä tuli mainittua, niin sain eilen aamupäivällä puhelun, jossa mulle kerrottiin saaneeni kesätöitä pariksi viikoksi, jes! Alkaa olemaan kalenteri kesän osalta jo aika täynnä.

IMG_4189 IMG_4304 IMG_4300

Mun smoothie-innostus on palannut! Teen melkein joka päivä maittavia smoothieita & testailen uusia makuyhdistelmiä. Kaupan hyllyltä hedelmäkoriin tien on löytänyt useasti uusi suosikki mango. Sinältään mangon maku ei miellytä mua, mutta smoothieissa se on ehdottomasti yksi lemppareista. Mangoa, banaania, kookosmaitoa, maustamatonta jogurttia, sekä marjoja. Nam!

IMG_4318 IMG_4323

Smoothie-innostuksen lisäksi muhun on iskenyt aivan järkyttävä matkakuume. Joku lämmin ja kaukainen kohde kiehtoo erityisen paljon tällä hetkellä. Surffaaminen Australiassa, auringonottaminen Meksikossa, palmujen alla käveleminen Miamissa.. Kesälle on onneksi varattu matka Barcelonaan. Koko ajan myös mun haave vaihto-oppilasvuodesta voimustuu.

IMG_4309 IMG_4311

Tää päivä on kulunut huonetta siivoten ja ensiviikon tavaroita pakaten. Lähden meinaan ihan just Tampereelle. Asustelen koko seuraavan viikon mun tädin luona. Meillä on TET-viikko koulussa ja hain tutustumaan Tampereelle. Erilainen, mutta mielenkiintoinen viikko tulossa. Kieltämättä mua vähän jännittää, mutta sopivasti ja hyvällä tavalla. 

Kaikinpuolin mulle kuuluu siis hyvää, vaikka päässä pyöriikiin paljon asioita. Toivon, että näissä hieman sekavissa höpinöissä olis edes vähän järkeä. Paljon mulla olis vielä lisääkin kerrottavaa, mutta säästän teidän hermoja ja lähden viemään tavaroita autoon.

Hyvää alkavaa viikkoa kaikille!

- Viivi 

12 comments :

  1. Ihanan pirteä postaus!! :-) Tykkään sun blogista ja kirjotustyylistä tosi paljon! Hyvää tulevaa viikkoa sullekkin. Tuli kova smoothie himo noista hedelmäkuvista...:)

    neeanatalie.blogspot.fi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oi kiitos oikein paljon! :-) Kiva, että miellyttää. Haha, eipä sitten kun vain smoothieta tekemään:D

      Delete
  2. Minullakin alkaa nyt TET-jakso :) Huoneen esittely - postaus olisi mukava! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. No sepä kiva, hauskaa tettiä sulle:) Kiitos ideasta, varmasti tulossa kunhan saadaan huoneen seinät maallattua!

      Delete
  3. Vitsit miten ihana toi uus banneri :-) Ja ett oo kyllä ainoo kellä on ihan hirvee matkakuume!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ihana kuulla että tykkäät! :-) Mm, nyt äkkiä vaan johkin..

      Delete
    2. Oi ihanaa smoothieta, tuo mullekkin! Kivaa viikkoa sulle myös :-)

      Delete
    3. Hyvältä se myös maistu, hehhe! Kiitoksia:-)

      Delete
  4. Ihania kuvia, ooh Barcelona on iha huippu matkakohde, munki on tarkotus mennä vielä tänä vuonna sinne <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitti! Mmh siltä se vaikuttaa, toivottavasti tulee sullakin hyvä reissu<3

      Delete
  5. Ihana postaus! <3 Mullakin on niin kova matkakuume, että huhhuh! Nyt tekisi mieli nähdä uusia maita ja uusia kaupunkeja, eikä se lämpökään olisi yhtään pahittaaksi. Ääää!! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos<3 No niinpä, asiaa puhut!! :D

      Delete