02 April 2015

MARCH FAVORITES

MAALISKUUN SUOSIKKI..
IMG_3546
..HIUSTUOTE
Tässä kuussa kotiutin Stockmannilta Batisten hiuspuuterin, joka on pelastanut mut osittain hiusongelmilta. Mulla hiukset inhottavasti tuppaa menemään littanana suoraan päätä myöden, joten yleensä pidän hiuksia ponnarilla. Tää hiuspuuteri toimii loistavasti & antaa hiuksille sopivasti tuuheutta. Pelastaja!

IMG_3437
..AAMUPALA
Banaanipuuro Löysin ohjeen tähän puuroon jostain blogista, ja heti seuraavana päivänä testasin sitä. Se kannatti, puuro on mielettömän hyvää, sekä helppoa ja nopeaa valmistaa. Päälle vielä jäisiä banaanisiivuja & vadelmia niin herkkuaamiainen on valmis. Itseasiassa voisinkin tehdä tätä huomenaamulla!

IMG_3553
..TEE
Clipper Kamomillatee on noussut mun ehdottomaksi lemppariksi. Juon kyseistä teetä joka ilta ennen nukkumaan menoa, käperryn höyryävän teemukin kanssa peiton alle miettimään asioita. Näin rentoudun hyvin ja nukahdan paremmin. Makukin on miellyttävä.

IMG_3538IMG_3544
..MEIKIT
Lasketaanko huulirasvat meikeiksi? Noh, kyllä ne nyt menee, sillä en käytä yleensä huulipunia/-kiiltoja. Sen sijaan käytän paljon huulirasvoja, sävyä antavia ja ihan tavallisia. Labellon Milk & Honey sekä Fruity Shine Peach- huulirasvat  on palvellut mua hyvin tässä kuussa. Fruity Shine antaa huulille raikkaan sävyn ja molemmat rasvat tuoksuu ihanilta.

IMG_3516
..SISUSTUSELEMENTTI
Tulppaanit  Tuoreet kukat tuo huoneeseen raikkautta ja eloa. Ne on niin kauniita ja pirteitä. Meillä on koko kuukauden ollut keittiön pöydällä tulppaaneja vaihdellen eriväreissä. Suosikkeja on ollut keltaiset ja valkoiset tulppaanit. Jotenkin paikat pysyy siistimpinä & tulee helpommin siivottua ja järjesteltyä, kun on kukkia. Kukat on myös mukava palkkio itselle siivouksesta.

Millaisia suosikkeja teiltä löytyi maaliskuussa? 

- Viivi 


12 comments :

  1. Leikkokukat on kyllä kans mun tän kuun suosikki :) Ikinä ennen ei ole ollut niitä näin paljon kotona kuin ällä hetkellä on :)

    ReplyDelete
  2. Ihania suosikkeja ja kivasti kuvattu! :-) Pakko ostaa tollasta Clipperin teetä sekä koittaa tuota puuroa :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos paljon! Ne kyllä on kokeilemisen arvoisia! :)

      Delete
  3. Tosi kiva postaus ja ihania kuvia!♥

    ReplyDelete
  4. Tosi nättejä kuvia! :) Mistä voisi löytää tuon banaanipuuron ohjeen?

    http://minunvalokuvia.blogspot.fi/2015/03/maaliskuun-suosikit.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitti! Hukkasin itsekin vanhingossa sen blogin josta ohjeen löysin, mut eiköhän googlaamalla "banaanipuuro" pitäisi ohjeita löytyä. Resepti on kyllä tosi simppeli, keittää niinkun puuron tavallisestikiin, mutta muussaa vaan sekaan yhden banaanin:) (ite laitoin vielä jonkin verran kanelia joukkoon)

      Delete
  5. Tulppaanit on kyllä ollut munkin suosikkeja nyt maaliskuussa! Ne sopii jotenkin niin älyttömän hyvin tähän vuoden aikaan ja tuo pirteyttä sisustukseen! <3

    ReplyDelete
  6. Kivoja suosikkeja! pitää itsekkin kokeilla tuota hiuspuuteria:)

    ReplyDelete